Allergietest voor pollen

De Allergie-Check® is de eerste zelftest waarmee specifiek op een bepaald allergeen kan worden getest. Of je hooikoorts* hebt kun je nu zelf thuis vaststellen. Je hebt dan de mogelijkheid om maatregelen of medicatie te nemen om de gevolgen te voorkomen of klachten te verminderen.

De test is makkelijk uit te voeren, erg betrouwbaar en kan gewoon thuis worden gedaan wanneer het jou uitkomt. Met een klein druppeltje bloed (via een meegeleverd automatische lancet) en een bijgeleverde vloeistof wordt de test geactiveerd. De test maakt gebruik van een uniek en gepatenteerd systeem waardoor de uitslag weliswaar “pas” tussen 15 en 30 minuten kan worden bepaald, maar hierdoor wel zijn zeer hoge betrouwbaarheid verkrijgt. Het resultaat van de test komt in meer dan 98% overeen met een bloedtest in een laboratorium.

Zodra je de zekerheid hebt dat je daadwerkelijk hooikoorts patiënt bent (en niet gewoon verkouden bent bijvoorbeeld) kun je gericht wat doen tegen deze aandoening. Er zijn tal van middelen op de markt die je kunnen ondersteunen bij het verminderen of terugdringen van de klachten. Test je negatief dan helpen deze middelen jou niet en maak je geen onnodige kosten.

Voor meer informatie over hooikoorts, allergie (histamine en antistoffen) in het algemeen kun je terecht op:
www.allergie-check.nl

Algemeen
Mensen die hooikoorts hebben raken sneller vermoeid. Ook hebben ze vaak last van hoofdpijn en lusteloosheid.

Neusklachten
De neusklachten lijken meestal op die van een verkoudheid die steeds erger wordt. Het neusslijmvlies raakt gezwollen en er ontstaat een branderig en jeukend gevoel, waardoor onbedwingbare niesbuien ontstaan. Door de gezwollen neusslijmvliezen raakt de afvoer van de neusbijholten naar de neus vaak verstopt. Dit geeft dan een vol gevoel in het hoofd en een zeurderige hoofdpijn boven de neusbrug en de ogen. Zonder behandeling kan er een voorhoofdsholteontsteking ontstaan.

Oogklachten
De oogklachten bestaan uit jeukende ogen, ook kan er een branderig gevoel optreden waardoor je veel gaat tranen. De oogleden kunnen opzwellen, het oogwit wordt rood en je kunt overgevoelig raken voor licht.

Mond-, keel-, en oorklachten
In de mond, keel en oren kan een jeukend of kriebelend gevoel zijn. Je kan ook een droog en brandend gevoel in je keel hebben.

Longklachten
Als je hooikoorts hebt kun je ook last hebben van een droge kriebelhoest. Ook kan het voorkomen dat je kortademig bent, of een piepende ademhaling hebt. Er kan zelfs astma ontstaan.

Huidklachten
Veel voorkomende huidklachten zijn onder andere een jeukende en geïrriteerde huid. Ook kan de huid rood en opgezwollen worden (netelroos).

Allergie-Check Pollen is een compleet geleverde test kit voor thuis:
Nederlandstalige bijsluiter
2 steriele lancetten
Bloed opname buisje
Tube met ontwikkel vloeistof
Test cassette

Je denkt dat je allergisch bent voor pollen en hooikoorts hebt? Dan heb je niets aan de huidige allergietesten op de markt. Deze testen alleen of je allergisch bent, maar niet of je hooikoorts hebt. Hooikoorts kan worden verward met een kattenallergie of een allergie tegen huisstofmijt.

Met de nieuwe Allergie-Check® – POLLEN test kun je nu voor het eerst zelf eenvoudig thuis testen of je daadwerkelijk een hooikoortsallergie hebt.

De uitslag komt voor 98% overeen met de gouden standaard van een bloedtest in een laboratorium. De test kent een uniek en gepatenteerd systeem waarmee een allergie tegen pollen kan worden vastgesteld.

Mail AlderinaNatuurlijk voor de prijslijst en verdere bestelinformatie.