Zwangerschapstest met cassette

Extra betrouwbare, snelle en vroege cassette zwangerschapstest (indien wenselijk al te gebruiken 4 dagen voor je volgende menstruatie).

Inclusief pipet voor het toedienen van de juiste hoeveelheid urine. Geleverd per 6 testen en verzonden in een discreet doosje. Deze test is extra betrouwbaar aangezien altijd de juiste hoeveelheid urine met het bijgeleverde pipet wordt toegediend. Zwangerschapstest met zeer hoge gevoeligheid.

Inclusief Nederlandstalige handleiding. Betrouwbaarheid (klinisch getest) van 99,9% dus vergelijkbaar met zwangerschapstest bij je huisarts.

Deze testen zijn gelijk aan te testen die al vele jaren in meer dan 80 landen worden verkocht aan laboratoria en ziekenhuizen. Nu ook geschikt voor het betrouwbaar vaststellen van een zwangerschap thuis.

De reden dan professionals (zoals ook jouw huisarts) deze testen gebruiken is simpel. Ze zijn voordelig, zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Daarnaast ook nog eens hygiënisch en voordelig. Als je eerder test dan de dag dat je ongesteldheid uitblijft, loop je altijd nog het risico dat de zwangerschap op een natuurlijke manier wordt afgebroken. Test je enkele dagen voor je NOD positief? Voer dan 48 uur later nogmaals een test uit om te zien of je lichaam nog steeds hCG aanmaakt en de zwangerschap doorzet. Het is nu eenmaal een gegeven dat 60% van alle zwangerschappen (vaak vroegtijdig) weer spontaan wordt afgebroken. Vaak gebeurt dit om een goede reden, de vrucht is bijvoorbeeld niet levensvatbaar en er is bij de eerste celdelingen al wat fout gegaan. Je zult dan gewoon ongesteld worden. Test je ook de 2e keer positief (op of rond je volgende menstruatiedag) dan heb je meer zekerheid dat de zwangerschap zich voortzet.

Deze zwangerschapstesten zijn minimaal 18 maanden houdbaar.

Mail AlderinaNatuurlijk voor de prijslijst en verdere bestelinformatie.