PAPIMI – Krachtige Magneetveldtherapie

Het Papimi-apparaat behoort tot dezelfde categorie van elektrotherapeutische apparaten als die van Nicola Tesla and D’Arsonval. Deze waren zeer populair in ziekenhuizen en medische centra gedurende 50 jaar. Dit was vanwege de grootse resultaten die werden behaald. De moderne wetenschappelijke naam voor deze Elektrotherapeutische apparaten is “Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF) Generators”. De Papimi is het meest krachtige PEMF-apparaat dat op dit moment bestaat.

In zieke organen wordt bij meting van de spanningspotentiaal over het celmembraan een lagere potentiaal gevonden dan in gezonde organen. De celpotentiaal kan genormaliseerd worden met behulp van magneetveldbehandelingen. De Papimi is een zeer krachtige vorm van PEMF: Pulsed Electro Magnetic Field. Door behandelingen met de krachtige maar zeer korte pulsen kan sneller weefselherstel optreden.

PEMF is bruikbaar voor:
– rugklachten, rugpijn;
– sportblessures;
– Frozen shoulder;
– kneuzingen;
– ontstekingen;
– blaasproblemen;
– carpaal tunnel syndroom;
– snellere genezing van botbreuken;
– astma;
– artritis;
– slaapproblemen;
– emfyseem;
– ouderdomsklachten;
– vermoeidheid;
– tinnitus;
– pijn;
– fibromyalgie;
– etc.

Deze behandeling kan ook worden toegepast bij een aantal psychische klachten waaronder depressie.

Het magneetveld wordt bij de geklede huid gehouden. U hoeft zich dus niet uit te kleden voor deze behandeling. De duur van een behandeling is 20-25 minuten per keer en vormt een onderdeel van mijn totale behandelaanpak.

Als er al een intakeconsult is geweest voor uw klachten dan kunt u direct daarna starten met de Papimi-behandeling. Als u nieuw bent wordt er eerst een startconsult gepland waarin ook de eerste korte kennismaking met de Papimi plaatsvindt. Voor het direct inplannen van het startconsult kunt u zelf naar mijn digitale agenda hier.

Al na 6-8 behandelingen zijn er sterke verbeteringen te verwachten. Deze vinden 1-2 keer per week plaats. Bij psychische klachten zijn meer behandelingen nodig.
De kosten van deze behandeling zijn 85 euro per keer.

Bij mijn weten is dit de enige PAPIMI in de Randstad / Zuid-Holland, Nederland.