Allergietest voor huisstofmijt

Allergie-Check® – Huisstofmijt

Bij een huisstofmijtallergie reageert het immuunsysteem onterecht agressief op de uitwerpselen van huismijten. Deze uitwerpselen zweven door de lucht. Huisstofmijten komen eigenlijk overal voor. Ze nestelen zich met name in matrassen, dekbedden, slaapzakken en kussens, maar ook in vloerbedekking en meubels. Een allergie tegen huisstofmijt is niet seizoensgebonden. Huisstofmijten leven van huidschilfers van mensen en huisdieren.

Zodra het allergeen wordt geïnhaleerd door een persoon met huisstofmijtallergie, reageert het lichaam door histamine vrij te laten komen. Dit veroorzaakt verschillende klachten, waaronder ook astmatische symptomen en symptomen vergelijkbaar met die van hooikoorts.

Vaak voorkomende klachten zijn:
jeuk
niezen
eczeem
tranende ogen
een lopende of vastzittende neus
benauwdheid
kortademigheid

De symptomen ontstaan vaak direct na het contact met het allergeen.

Zoals bij de meeste allergieën wordt huisstofmijtallergie langzaam opgebouwd. Dit betekent dat jonge kinderen er over het algemeen niet gelijk last van hebben. Wel zal een eventuele allergie zich in de 1e 30 levensjaren uiten.

U heeft nu de mogelijkheid zichzelf te testen of er sprake is van een huisstofmijtallergie of een andere soort allergie. Voordat u allerlei maatregelen neemt om de huisstofmijt tegen te gaan, kunt u nu eerst testen of u hiervoor allergisch bent. Wel zo prettig om te weten voordat u onnodige kosten maakt.

Allergie-Check Huisstofmijt is een compleet geleverde test kit voor thuis:
Nederlandstalige bijsluiter
2 steriele lancetten
Bloed opname buisje
Tube met ontwikkel vloeistof
Test cassette

Je denkt dat je allergisch bent voor huisstofmijt? Dan heb je niets aan de huidige allergietesten op de markt. Deze testen alleen of je allergisch bent, maar niet of je een huisstofmijtallergie hebt. Een allergie tegen huisstofmijt kan makkelijk worden verward met hooikoorts en/of een kattenallergie. Met de nieuwe Allergie-Check® – HUISSTOFMIJT test kun je dit nu voor het eerst zelf eenvoudig thuis testen.

De uitslag komt voor 98% overeen met de gouden standaard van een bloedtest in een laboratorium. De test kent een uniek en gepatenteerd systeem waarmee een allergie tegen huisstofmijt kan worden vastgesteld.

Mail AlderinaNatuurlijk voor de prijslijst en verdere bestelinformatie.