Dieet-Check

Bij het volgen van een dieet wilt u natuurlijk gewicht verliezen. Dat kunt u makkelijk zelf meten. Maar wilt u ook weten of er ook vet wordt verbrand? Test dat vanaf nu eenvoudig met Dieet-Check. De eerste specifieke thuistest om te meten of er vet wordt verbrand door uw lichaam.

Dieet-Check is een snelle urinetest om het effect van een dieet te controleren.

Een verpakking Dieet-Check bestaat uit:
5 complete urine testen (individueel verpakt, dus lang houdbaar !)
1 kleurenschaal om de uitslag af te lezen
1 Nederlandse bijsluiter

De test is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft binnen 1 minuut inzicht in de mate van vetverbranding.

Dieet-check maakt gebruik van het meten van ketonen in de urine. Deze worden gevormd indien er onvoldoende suikers (koolhydraten) in het lichaam aanwezig zijn. Het lichaam zal in dat geval reageren door het verbranden van vet om voldoende energie beschikbaar te hebben. Bij deze vetverbranding komen er ketonen vrij. En deze zijn eenvoudig te meten in urine. Dieet-Check laat u niet alleen zien of er vetverbranding plaatsvindt, maar ook in welke mate door de eenvoudig af te lezen meegeleverde kleurenschaal.

Bij diabetici is het ook van belang om regelmatig het ketonen-gehalte te meten. Niet om het effect van een dieet te monitoren (diabetici dienen altijd in overleg met een diëtist een dieet samen te stellen), maar om te controleren hoe het is gesteld met het gehalte aan insuline.

Gezonde mannen en vrouwen zonder diabetes echter kunnen Dieet-Check gebruiken om te zien of het dieet dat wordt gevolgd (dieet met weinig tot geen suikers / koolhydraten zal het snelst leiden tot vetverbranding) het effect heeft dat vrijwel altijd wordt nagestreefd, namelijk het verbranden van vet op en in uw lichaam.

De prijs van deze Dieet-Check is 11,95 euro.
Verzendkosten zijn voorlopig gratis.

Mail uw bestelling naar mijn email-adres (AlderinaNatuurlijk.at.gmail.com) en maak het bijbehorende totaalbedrag over op girorekening IBAN: NL65 KNAB 0511 4079 55.