Gluten-allergie-test

Vaak last van uw buik of darmen? Afwisselend diarree of verstopping? Vermoeidheid of futloosheid? Misschien behoort u tot de grote groep mensen die een intolerantie hebben tegen gluten (Coeliakie of Glutenallergie). Test het nu eenvoudig zelf en blijf niet langer doorlopen met deze klachten.

Deze nieuwe test biedt u voor het eerst de mogelijkheid om met meer dan 97% zekerheid vast te stellen of uw maag en/of darmklachten mogelijk te wijten zijn aan coeliakie of gluten intolerantie.

Volg deze simpele stappen en u heeft binnen 5 minuten een betrouwbaar resultaat!

In Nederland en België alleen al zijn er meer dan 250.000 Coeliakie patiënten. Hooguit 10% is echter bekend en gediagnosticeerd!

Veel mensen blijven dus vaak jarenlang doorlopen met chronische klachten als vermoeidheid, verstoppingen, diarree, bloedarmoede en futloosheid. Langdurige Coeliakie kan op termijn ernstige bijwerkingen hebben als osteoporose (botontkalking) en een verhoogde kans op darmkanker.

Bij een kind kan als gevolg groeiachterstand optreden. Deze achterstand is bij langdurige klachten zeer moeilijk in te halen. Een snelle diagnose is dus belangrijk!

Met de Gluten-Check® – Coeliakie Zelftest heeft u nu de mogelijkheid om eenvoudig thuis vast te stellen of u een overgevoeligheid hebt voor gluten. In de ingesloten bijsluiter (Nederlands en Frans) leest u alles over deze makkelijke en zekere test.

Inhoud verpakking:

1 Test cassette met pipet
1 Steriele automatische lancet
1 Opname buisje in houder
1 Alcohol desinfectie-doekje
1 Pleister
1 Buisje met verdunningsvloeistof
1 Gebruiksaanwijzing (2-talig: Nederlands en Frans)

Recent onderzoek toont aan dat Coeliakie en Diabetes verwante aandoeningen zijn. Het Diabetes Fonds raad om bij een verdenking op Coeliakie ook het bloedsuiker gehalte te testen. Andersom wordt diabetes patiënten ook aangeraden zich te (laten) testen op Coeliakie.

Tevens is bekend dat er een verband bestaat tussen Osteoporose, Darmkanker en Coeliakie. Op onderstaande website kunt u meer info vinden. Tevens kunt u daar terecht voor meer info over kinderen en Coeliakie:

http://www.gluten-check.nl

Negatief getest met Gluten-Check® en toch aanhoudende klachten in de maagstreek?
Overweeg dan een test met Maag-Check®
Veel van de symptomen of klachten bij coeliakie (zeker bij volwassenen) passen ook bij maagklachten veroorzaakt door Helicobacter Pylori.

De prijs van deze Gluten-allergie Check is 24,95 euro.
Verzendkosten zijn voorlopig gratis.

Mail uw bestelling naar mijn email-adres (AlderinaNatuurlijk.at.gmail.com) en maak het bijbehorende totaalbedrag over op girorekening IBAN: NL65 KNAB 0511 4079 55.