Pfeiffer

De ziekte van Pfeiffer, ook wel mononucleosis infectiosa, klierkoorts of kissing disease genoemd, is een infectie met het Epstein-Barr virus. De bekendste symptomen zijn koorts, malaise, keelpijn, opgezette klieren, leverfunctiestoornissen en vermoeidheid. Bij oedeem rond de ogen, geelzucht, moeheid, pijn in de gewrichten en huiduitslag dient men ook bedacht te zijn op een infectie met het Epstein-Barr virus. Binnen 6 weken tot 6 maanden verdwijnen de symptomen doorgaans vanzelf. Vermoeidheid blijft echter vaak langer bestaan.

Door het immuunsysteem op een orthomoleculaire manier te versterken, wordt het lichaam ondersteund in het bestrijden van dit virus. Dit doe ik door allereerst het voedingspatroon onder de loep te nemen, en dit te ontdoen van belastende stoffen. Verder schrijf is een aantal supplementen voor waardoor het lichaam geholpen wordt om weer normaal te functioneren.

De beste resultaten worden bereikt als zo vroeg mogelijk na de diagnose met de behandeling wordt gestart. In dat geval blijkt het mogelijk om de duur aanzienlijk te verkorten. Maar ook bij aanhoudende vermoeidheid zijn vaak sterke verbeteringen haalbaar.

Afspraak maken
Voor een uitgebreide orthomoleculaire ondersteuning van Pfeiffer kunt u dus ook terecht bij AlderinaNatuurlijk.
Voor het maken van een afspraak bent u vrij te kiezen voor telefonisch contact of het sturen van een e-mail.

Trefwoorden :
weken – maanden – moeheid – vermoeidheid – school missen -
natuurlijke methode- genezing – alternatief – complementair – natuurgeneeskunde – verhogen – alternatieve methode – arts – therapeut – orthomoleculaire – orthomoleculair – preventief - preventie