Ervaringen

Mw. Bos uit Leiden:

Beste Alderina,

Dank voor het advies dat je gaf voor het gebruik van vitamines e.d. bij onze dochter!
Ze had al meer dan 1,5 jaar last van waterwratjes waar de huisarts niets aan kon doen.
En in plaats van dat het minder werd, werd het steeds erger.

Maar door jouw advies van de juiste combinatie van vitamines, mineralen e.d. sloeg haar afweersysteem eindelijk goed aan.
Zo waren de problemen binnen zeer korte tijd gelukkig verholpen. Nogmaals hartelijk dank!

Mw. Bos, te Leiden

Dhr. Hans van Deemter uit Den Haag schreef:

Dag Alderina,

Ik wilde je even hartelijk bedanken voor je goede adviezen en de gezonde vitamines die ik vanaf half augustus 2013 nu 2,5 maanden heb ingenomen. Je weet: ik werk in de thuiszorg, dat is veel fietsen en lichamelijk werk, vaak 6 tot 7 uur per dag. Ik ben door de combinatie van de vitamines ‘s avonds stukken minder vermoeid dan daarvoor. Ik heb ook meer uithoudingsvermogen, en zie daardoor het leven zonniger in.

Nogmaals: Het maakt wel degelijk verschil vitaminepreparaten te gebruiken, ik voel me er stukken beter bij!

Hartelijke groet,
Hans van Deemter, Den Haag

Mw. Dieuwke T. uit Kootstertille

Al menig jaar had ik last van een flinke winterdepressie.
Dat begon in november en duurde tot minstens half januari.
Ik voelde me neerslachtig, kon nergens meer blij om zijn. Zelfs van Sinterklaas, de Kerstdagen en Oud en Nieuw kon ik niet echt genieten.
Ik had er erg veel last van en wilde dit graag veranderen. Maar ik wist niet hoe.
Medicijnen van de dokter wilde ik niet, dan krijg je allemaal bijwerkingen. En ga je sloom reageren.
Alderina heeft mij toen vitaminen aangeraden, die ik de hele winter heb gebruikt.
Deze keer ben ik de wintermaanden héél goed doorgekomen.
Ik ben erg blij dat Alderina mij heeft kunnen helpen.

Mw. Dieuwke T., Kootstertille

    

Mw. Jeanne O. uit Middelburg schreef:

Op 6 december 2010 viel ik van de fiets. Het was glad die dag. Ik werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werden foto’s gemaakt en bleek ik bekkenbreuken te hebben, toen twee. Ik moest 6 weken plat liggen en dan zou het wel genezen zijn. Na 8 weken liggen was het nog niks; uit een foto en een scan bleek er inwendig een grote bloedprop te zitten die het lichaam zelf op moet lossen.

De chirurg had toen goed en slecht nieuws: het goede nieuws was dat het goed zou komen, het slechte nieuws was dat het nog wel een paar maanden zou duren; eerst in de rolstoel, dan voorzichtig met de rollator en dan met krukken. Maar over ging het niet.

In augustus kreeg ik weer een scan waarop te zien was dat het nog steeds niet geheeld was. Toen besloot de chirurg mij een injectie met lidocaïne te geven, dat wordt ook gedaan bij mensen die een slechte heup hebben, voor de pijn. Ook dat hielp niet. Toen werd ik doorgestuurd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De arts daar schreef me een brace voor. Intussen had die arts geconstateerd dat er op dat moment 4 breuken waren. Hij vertelde dat je lichaam bij botbreuken 12 maanden dit bot gaat repareren; wat er dan nog niet geheeld is zal niet verder helen; daar zou ik dan maar mee moeten leren leven. Inmiddels waren we 10 maanden verder, dus de tijd begon te dringen.

Toen hoorde ik van Alderina. Zij heeft mij begin oktober 2011 alternatieve medicijnen voorgeschreven, dat wil zeggen veel vitaminen en natuurlijke botopbouwende middelen. Na weer een scan in december 2011 waren er toen 2 breuken dicht. In februari 2012 waren alle 4 breuken dicht, alleen was één nog rafelig aan een kant.
Nog iedere week heb ik fysiotherapie, maar vergeleken met vorig jaar is er een wereld van verschil; ik fiets weer, rij auto en kan weer op vakantie.
Die supplementen zitten helaas niet in het ziekenfondspakket. Ze zijn te bestellen bij sommige drogisten en via internetwinkels.

Ik ben een vrouw van 78 jaar en prijs me gelukkig dat ik weer zoveel kan doen.
Mw. Jeanne O., te Middelburg.