Ervaringen

Hierbij mijn ervaring met de behandeling bij  Alderina.

21 Juni 2022 kwam ik voor het eerst bij Alderina met algehele vage klachten met name op de huid.

September 2022 kwam er na een bevolkingsonderzoek op baarmoederhalskanker een verontrustend bericht dat ik waarden had die volgens mijn arts nverder onderzocht moest worden bij de gynaecoloog. Er werden duidelijk zeer onrustige cellen gevonden en het advies was ingrijpen, ook gezien mijn leeftijd 65 jaar, en men niet verwachtte dat mijn lichaam dit zelf nog zou opruimen.
Zelf gaf ik de voorkeur aan eerst het zelfhelend vermogen van mijn lichaam de kans te geven.

In maart 2023 was er een minimale verbetering te zien met weer het advies ingrijpen (curetteren en zo nodig de baarmoeder verwijderen)
Weer koos ik ervoor om aan het zelfhelend vermogen van mijn lichaam te werken.

In augustus 2023, na weer een onderzoek, gaf de gynaecoloog de uitslag; Ik ben helemaal schoon. De onrustige cellen waren rustig en het virus is volledig uit mijn lichaam. En dit door het zelfhelend vermogen te prikkelen en anti parasitair te behandelen.

Dank je wel voor jouw niet aflatende hulp in dit proces.

Mw T.

=====

Mw. Irene de Ridder:

Toen ik voor het eerst naar Alderina kwam, had ik last van moeheid, concentratieproblemen en migraine door voedselallergie en voedselintoleranties.

Voordat je naar het eerste consult gaat, krijg je een uitgebreide vragenlijst over wat je wilt aanpakken. Alles wordt in dit eerste consult besproken.
Om nog meer te weten te komen, kunnen in de loop van de tijd diverse onderzoeken worden gedaan. Welk(e) onderzoek(en) is natuurlijk afhankelijk van de eerste bevindingen.
Zo beschikt ze onder andere over het Hunter-apparaat, waaruit veel is op te maken. Of wordt er extern bij bonafide organisaties bijvoorbeeld een bloedanalyse, een haaranalyse of een ontlastingsonderzoek aangevraagd. Met het resultaat kan vastgesteld worden of en zo ja, welke supplementen nodig zijn om de klachten te verbeteren of zelfs te laten verdwijnen.

Voor mij heeft dit tot nu toe betekend dat ik mij een stuk beter ben gaan voelen. Ik ben heel blij dat ik naar Alderina ben gegaan, omdat zij mijn ingewikkelde problemen al een heel stuk heeft weten te verbeteren met supplementen. Het is fijn om weer gewoon mee te kunnen doen.
Tot slot is Alderina een prettig persoon om mee om te gaan.

Mw. Irene de Ridder , 18 juli 2021
—–

Mw. Bos uit Leiden:

Beste Alderina,

Dank voor het advies dat je gaf voor het gebruik van vitamines e.d. bij onze dochter!
Ze had al meer dan 1,5 jaar last van waterwratjes waar de huisarts niets aan kon doen.
En in plaats van dat het minder werd, werd het steeds erger.

Maar door jouw advies van de juiste combinatie van vitamines, mineralen e.d. sloeg haar afweersysteem eindelijk goed aan.
Zo waren de problemen binnen zeer korte tijd gelukkig verholpen. Nogmaals hartelijk dank!

Mw. Bos, te Leiden

Dhr. Hans van Deemter uit Den Haag schreef:

Dag Alderina,

Ik wilde je even hartelijk bedanken voor je goede adviezen en de gezonde vitamines die ik vanaf half augustus 2013 nu 2,5 maanden heb ingenomen. Je weet: ik werk in de thuiszorg, dat is veel fietsen en lichamelijk werk, vaak 6 tot 7 uur per dag. Ik ben door de combinatie van de vitamines ’s avonds stukken minder vermoeid dan daarvoor. Ik heb ook meer uithoudingsvermogen, en zie daardoor het leven zonniger in.

Nogmaals: Het maakt wel degelijk verschil vitaminepreparaten te gebruiken, ik voel me er stukken beter bij!

Hartelijke groet,
Hans van Deemter, Den Haag

Mw. Dieuwke T. uit Kootstertille

Al menig jaar had ik last van een flinke winterdepressie.
Dat begon in november en duurde tot minstens half januari.
Ik voelde me neerslachtig, kon nergens meer blij om zijn. Zelfs van Sinterklaas, de Kerstdagen en Oud en Nieuw kon ik niet echt genieten.
Ik had er erg veel last van en wilde dit graag veranderen. Maar ik wist niet hoe.
Medicijnen van de dokter wilde ik niet, dan krijg je allemaal bijwerkingen. En ga je sloom reageren.
Alderina heeft mij toen vitaminen aangeraden, die ik de hele winter heb gebruikt.
Deze keer ben ik de wintermaanden héél goed doorgekomen.
Ik ben erg blij dat Alderina mij heeft kunnen helpen.

Mw. Dieuwke T., Kootstertille

    

Mw. Jeanne O. uit Middelburg schreef:

Op 6 december 2010 viel ik van de fiets. Het was glad die dag. Ik werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werden foto’s gemaakt en bleek ik bekkenbreuken te hebben, toen twee. Ik moest 6 weken plat liggen en dan zou het wel genezen zijn. Na 8 weken liggen was het nog niks; uit een foto en een scan bleek er inwendig een grote bloedprop te zitten die het lichaam zelf op moet lossen.

De chirurg had toen goed en slecht nieuws: het goede nieuws was dat het goed zou komen, het slechte nieuws was dat het nog wel een paar maanden zou duren; eerst in de rolstoel, dan voorzichtig met de rollator en dan met krukken. Maar over ging het niet.

In augustus kreeg ik weer een scan waarop te zien was dat het nog steeds niet geheeld was. Toen besloot de chirurg mij een injectie met lidocaïne te geven, dat wordt ook gedaan bij mensen die een slechte heup hebben, voor de pijn. Ook dat hielp niet. Toen werd ik doorgestuurd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De arts daar schreef me een brace voor. Intussen had die arts geconstateerd dat er op dat moment 4 breuken waren. Hij vertelde dat je lichaam bij botbreuken 12 maanden dit bot gaat repareren; wat er dan nog niet geheeld is zal niet verder helen; daar zou ik dan maar mee moeten leren leven. Inmiddels waren we 10 maanden verder, dus de tijd begon te dringen.

Toen hoorde ik van Alderina. Zij heeft mij begin oktober 2011 alternatieve medicijnen voorgeschreven, dat wil zeggen veel vitaminen en natuurlijke botopbouwende middelen. Na weer een scan in december 2011 waren er toen 2 breuken dicht. In februari 2012 waren alle 4 breuken dicht, alleen was één nog rafelig aan een kant.
Nog iedere week heb ik fysiotherapie, maar vergeleken met vorig jaar is er een wereld van verschil; ik fiets weer, rij auto en kan weer op vakantie.
Die supplementen zitten helaas niet in het ziekenfondspakket. Ze zijn te bestellen bij sommige drogisten en via internetwinkels.

Ik ben een vrouw van 78 jaar en prijs me gelukkig dat ik weer zoveel kan doen.
Mw. Jeanne O., te Middelburg.