Resonantie | EM-smog

‘RESONANCE’ heet de sensationele, baanbrekende documentaire, die menigeen al de ogen heeft geopend. Wij willen je graag op deze plek (editor: overgenomen van http://www.wanttoknow.nl) attent maken op deze documentaire, die de schade onthult, die we aanrichten door in een oceaan van menselijk draadloos geweld te leven, in de vorm van o.a. mobiele telefonie en wireless internet..!

We worden niet alleen omgeven door natuurlijke frequenties, maar onze lichamen zijn er ook nog eens van vervult. Onze cellen communiceren met elkaar door uiterst kleine elektro-magnetische pulsen. Onze hersenen zenden een constante stroom van frequenties uit, maar vooral ons DNA, zo blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek, blijkt een unieke frequentie uit te zenden, die feitelijke instructies bevat. Zonder deze instructies van ons DNA zouden we niet langer dan een paar seconden kunnen leven..

De mensheid blijkt zich onder te dompelen in een oceaan van kunstmatige frequenties. En die zijn overal om ons heen, ze vullen de ether en duwen de natuurlijke, aardse resonantie naar de achtergrond. Voor het blote oog lijkt onze planeet nog immer dezelfde, maar op een cellulair niveau blijkt dit de grootste verandering die het leven op Aarde te verduren heeft gekregen. De effecten van deze onnatuurlijke stralingen en frequenties beginnen we nu pas te zien en voelen.

Trailer Resonance: http://www.youtube.com/watch?v=kPv81Snb4tM

Lees verder + Full film op Wanttoknow: http://www.wanttoknow.nl/overige/resonantie/

1op1 overgenomen van www.wanttoknow.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Ziekmakers met de tags , , , , . Bookmark de permalink.